Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ν. Δημοκρατία χωρίς Χ.Α. = Αρχιγκάνγκστερ χωρίς εκτελεστές

Η συμμορία των νεοναζί κυκλοφορεί φυλλάδια με ατάκα "η τελευταία ευκαιρία της δημοκρατίας είναι η Χρυσή Αυγή. Μετά θα λογαριαστούμε με μολύβι χωρίς χαρτί" και ο ΜπραβίΣιμος Κεδίκογλου που μετεκπαιδεύονταν 4 χρόνια στην Αμερική με λεφτά της ΕΡΤ ενοχλείται από αλληγορίες με αλεπούδες και γουναράδικα των οποίων μάλιστα το νόημα σκοπίμως διαστρεβλώνει.

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή κάνει ένα αηδιαστικά υβριστικό και απειλητικό επικοινωνιακό σόου στην βουλή με στόχο την αριστερά. Όχι την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν επί δεκαετίες, συνεχίζουν να κυβερνούν και δημιούργησαν την κατάσταση πυο βιώνουμε σήμερα, αλλά την αριστερά που τα ποσοστά της κινούνταν στο 4-5%.

Ο Κεδίκογλου ανέβηκε στο βήμα της βουλής και καταδίκασε συνοπτικά και με πλάγιο τρόπο για 5-10 δευτερόλεπτα τα όσα είπε η Χρυσή Αυγή και τα επόμενα 4-5 λεπτά ασχολήθηκε με την αριστερά. Η οποία προκαλεί την χ.α. όπως είπε και μίλησε πάλι για θεωρία των άκρων.

Η παράταξη του Σαμαρά χρησιμοποιεί τους νεοναζί πότε ως λαγό, πότε ως ροτβάιλερ. Να κάνει και να λέει αυτά που θα ήθελε να πει αυτή αλλά δεν μπορεί γιατί τότε δεν θα μπορούν μας μιλάνε για "θεωρία των άκρων". Να ανοίγει δρόμο για αυτά που σκέφτεται ο Σαμαράς και για να τρομάζει τον νοικοκυραίο για μια κατάσταση χωρίς Σαμαρά. Η χ.α. είναι τεχνητή προέκταση του πολιτικού φάσματος ώστε να μην βαφτίζεται άκρο η παράταξη του Σαμαρά, του Βορίδη, του Μπουμπούκου και του Φαήλου. Μια βουλή χωρίς την χ.α. θα ήταν ο απόλυτος εφιάλτης για τον Σαμαρά και την παρέα του.


Υ.Γ. Το πρωί έμαθα από μια φίλη ότι κάποιος από την πολυκατοικία απέναντί της σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ήταν γύρω στα 40, πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού, άνεργος το τελευταίο διάστημα και με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στην γειτονιά κυκλοφορούν ψίθυροι ότι το τροχαίο ίσως δεν ήταν ακριβώς δυστύχημα αλλά αυτοκτονία και επέλεξε αυτό τον τρόπο για να πάρει η κόρη του και η γυναίκα του τα λεφτά της ασφάλειας. Μετά την πρώτη ανατριχίλα, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν το άκουσα ήταν η παραπάνω φωτογραφία η οποία δημοσιοποιήθηκε από το Reuters προχθές. Ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, η Πιπιλή και άλλοι χαρούμενοι άνθρωποι της κυβέρνησης αμέσως μετά την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου που με τόσο πόνο όπως λέγαν ψηφίσαν, το οποίο θα φέρει και άλλους άνεργους κι άλλη ύφεση και άλλες αυτοκτονίες.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις