Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Για τους νεοναζί ρε γαμώτο! - Όταν η Βούλα Πατουλίδου μίσησε το ΠΑΣΟΚ και αγάπησε τους ναζιστές

Η Βούλα Πατουλίδου στις 5 Αυγούστου του 1992 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον Στίβο και στα 100μ. με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης. Η Βούλα Πατουλίδου έγινε τιμής ένεκεν Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού εξαιτίας των προνομίων και επιβραβεύσεων που προέβλεπε η νομοθεσία για όλους τους Ολυμπιονίκες, διορίζοντάς τους στον Ελληνικό Στρατό και στον βαθμό του αξιωματικού. Φυσικά όπως ήταν λογικό κανείς τους δεν υπηρετούσε στη θέση που διορίστηκε και όλη η διαδικασία είχε ως στόχο να εξασφαλίσουν τον μισθό και την σύνταξη ενός αξιωματικού του στρατού. Το 2006 κατεβαίνει στις νομαρχιακές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη όπου και ηττάται από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Λέγεται ότι ο εθνικισμός-φασισμός είναι ο ντοπαρισμένος πατριωτισμός. Η Βούλα Πατουλίδου που έμεινε στην ιστορία από το πατριωτικό της ξέσπασμα και την φράση "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!" την οποία φώναξε αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Βαρκελώνη, εμφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 σε γνωστό κανάλι πλυντήριο των νεοναζί και μας το επιβεβαίωσε με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Κάποιες μόνο από τις στιγμές της αγιογραφίας της ναζιστικής οργάνωσης από τον Ηλία Κασιδιάρη, την Βούλα Πατουλίδου και τον Αλέξανδρο Βέλλιο, μιας 50λεπτης παρεϊστικης εκπομπής με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις. Στα highlights της συζήτησης η συγκλονιστική προσπάθεια του διαταραγμένου ναζιστή Κασιδιάρη να εμφανιστεί ως το άγιο παιδί της διπλανής πόρτας με το φωτοστέφανο και το χέρι βοηθείας των άλλων δύο προς την πραγματοποίηση του στόχου του.


Πατουλίδου: "Βλέπετε ο καθένας προσπαθεί να την ρίξει αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν φεύγουν. Και γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια τόση δα μικρή αλήθεια για όσα λένε".

Πατουλίδου: "Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές μέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ότι θέλουμε;" (αναφερόμενη στην κατά την γνώμη της αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική δίωξη κατά της ναζιστικής οργάνωσης).

Πατουλίδου: "Πολλοί έλεγαν δεν έχουμε καμία συνέχεια (οι Έλληνες ως φυλή) ούτε καν στη γλώσσα. Εγώ τότε γιατί στο τώρα 2014 μπορώ και διαβάζω όλα τα ψηφιδωτά και τα ανάγλυφα που ήταν του τότε; του προ Χριστόν;"

Κασιδιάρης: "Επειδή μιλάμε για την συνέχεια του ελληνικού φύλου, ο ζεϊμπέκικος ρυθμός είναι αρχαίος ελληνικός και αποδεικνύει όχι μόνο ότι είμαστε συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων, αλλά και ότι ναι υπάρχει ελληνική φυλή και είμαστε πνευματικά καλύτεροι από Γερμανούς και λοιπούς που σήμερα μας καταδιώκουν. Είμαστε καλή ποιότητα οι Έλληνες.   Πατουλίδου: Αυτό δεν αντέχουνε!

Πατουλίδου: "Όταν έχω εγώ άνθρωπο φίλο, ο οποίος είναι μέσα στη ΝΑΣΑ και χαλάει ένα μηχάνημα και είναι κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί από όλους τους τόπους άνθρωποι και αυτός παίρνει ένα καλαμάκι και το φτιάχνει, δεν το έκανε κανένας άλλος, το δαιμονισμένο μυαλό ενός Έλληνα το έκανε"

Κασιδιάρης: "Τελευταίο διάστημα έχω καταλάβει ότι έχει ανέβει πάρα πολύ η δημοφιλία της Χρυσής Αυγής λόγω των διώξεων και πάρα πολλοί μετανάστες από την Αλβανία τους οποίους βλέπω στον δρόμο μου σφίγγουν το χέρι και μου λένε ότι αυτό που κάνετε για την χώρα σας είναι πάρα πολύ καλό. Πήγα να βάλω βενζίνη και αυτός που δούλευε ήταν αλλοδαπός. Αιγύπτιος. Μου λέει είσαι της Χρυσής Αυγής; Ναι του λέω. Αυτό που σας κάνουν είναι άδικο μου λέει. Δεν βλέπεις ειδήσεις ότι αν βγούμε θα σας κάψουμε και θα σας σκοτώσουμε του λέω; Ποιος πιστεύει μωρέ αυτά τα ψέμματα; μου λέει. Στο τέλος όταν έφυγα μου λέει και ο Θεός ο δικός σας μαζί σου."

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις