Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τελικά αν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote, αυτό είναι το ipad της Ραχήλ Μακρή!

Γιάννης Σμέρος. 26χρονος Χημικός Μηχανικός και μεταπτυχιακός φοιτητής. Κάτοικος Παλλήνης. Παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος και ουδέτερος πολίτης στην χθεσινή εκπομπή "Ενικός" του Νίκου Χατζηνικολάου και θέλει να θέσει ερωτήματα στην κυβέρνηση αλλά τελικά αλλάζει γνώμη και θέλει να μιλήσει για την αντιπολίτευση που όπως λέει τον απογοήτευσε πολύ σήμερα. Μιλάει μάλιστα και για λογαριασμό των ανέργων της περιφέρειας (της περιφέρειας της Παλλήνης προφανώς) και μας πληροφορεί ότι πως και πως περιμένουν τα 5μηνα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τους εξευτελιστικούς μισθούς των 400ευρώ ως γνήσιοι κυρ-Παντελήδες.

"Θα ήθελα να ξεκινήσω να πω καταρχάς για τη κυβέρνηση (είχε σκοπό να την στριμώξει άγρια αλλά η εξέλιξη της εκπομπής του άλλαξε εντελώς αυθόρμητα τα πλάνα) αλλά πιο πολύ σήμερα απογοητεύτηκα από την αντιπολίτευση (μόνο σήμερα και ειδκά σήμερα. Αυθόρμητα. Χθες τέτοια ώρα ήταν απογοητευμένος από το ΠΑΣΟΚ). Αντιπολίτευση δεν γίνεται ούτε με φθηνά κολπάκια πολιτικά, ούτε να πατάμε στους άλλους όποτε μιλάνε (ως ανεξάρτητος και ουδέτερος φοιτητής μιλάει). Αντιπολίτευση δεν είναι αν χτύπησε την πόρτα ο Βενιζέλος από τα νεύρα του (τυχαίο το παράδειγμα). Δεν είναι πράγματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο (εμάς τους ανεξάρτητους). Δεν βρήκατε τίποτα θετικό στο νομοσχέδιο; Καταδικάζετε την περιφέρεια και τα 5μηνα προγράμματα του ΕΣΠΑ (σε αυτά που σε κάνουν σκλάβο για 400ευρώ τον μήνα αναφέρεται). Γιατί δεν ρωτάτε και τον κόσμο αν τα θέλει αυτά τα 400 ευρώ τον μήνα; (τον απλό ανεξάρτητο κόσμο σαν εμένα). Εμείς τα θέλουμε αυτά τα λεφτά (εμείς ο ανεξάρτητος κόσμος της Παλλήνης).


Ο ανεξάρτητος και ουδέτερος φοιτητής που μιλάει εξ' ονόματος των ανέργων της περιφέρειας που "τα θέλουν αυτά τα 400 ευρώ για 5 μήνες" χωρίς να νιώθουν ότι ξεφτιλίζεται η αξιοπρέπειά τους, διακόπτεται από την Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛ η οποία του κουνάει το ipad από μακριά. Είστε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι το προφίλ σας στο facebook κύριε Γιάννη Σμέρο;

Κάγκελο το ανεξάρτητο και ουδέτερο κομματόσκυλο και μέσα στην αμηχανία του αρχίζει και φωνάζει για την μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το επίδομα που παρανόμως έπαιρνε. Λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά: Κλάσματα του δευτερολέπτου αφού του ετέθει η ερώτηση εάν είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πριν ο οποιοσδήποτε προλάβει να αντιδράσει, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, το διαδικτυακό τρολ του Βενιζέλου, αντιδρά έντονα φωνάζοντας πως είναι αδιανόητο αυτό. Πράγμα που δείχνει ότι ο ανεξάρτητος και ουδέτερος μεταπτυχιακός 26χρονος που τυχαία επιλέχθηκε ανάμεσα στο κοινό των πολιτών που θα έθετε ερωτήσεις στους πολιτικούς δεν της ήταν και τόσο άγνωστος.



Ο ανεξάρτητος και ουδέτερος φοιτητής Γιάννης Σμέρος λίγα λεπτά μετά την λήξη της εκπομπής έκρυψε και τις παρακάτω ανεξάρτητες και ουδέτερες πληροφορίες από το προφίλ του στο facebook, οι οποίες όμως προλάβαν και κυκλοφόρησαν πριν το κάνει.




































Σε σύντομο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησε και το βιογραφικό του πατέρα του ανεξάρτητου φοιτητή

Περιφερειακός Σύμβουλος: Σμέρος Γεώργιος

Διαδικτυακή σελίδα: www.gsmeros.gr

Ο Γιώργος Σμέρος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 3 Μαΐου του 1954. Η καταγωγή του είναι από την Αχαΐα (Λυκούρια Καλαβρύτων) και τις Κυκλάδες (Σαντορίνη), ρίζες αντίστοιχα των γονιών του, Γιάννη και Ελένης.

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Λεπίτκου (Πόντιας καταγωγής), από την Έδεσσα Πέλλας (Λουτράκι Αριδαίας), Διευθύντρια του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παλλήνης και έχουν τρείς γιούς. Τον Κωστή (απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου), τον Γιάννη (απόφοιτο Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) και τον Χρήστο (φοιτητή ΑΣΟΕE).

Το 1982, σε ηλικία 28 χρονών, εγκαταλείπει την επαγγελματική σταδιοδρομία στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής, μετά τον απροσδόκητο θάνατο του αδελφού του (26 χρονών), ΚΩΣΤΑ ΣΜΕΡΟΥ, που ήταν υποψήφιος Κοινοτάρχης Παλλήνης και απεβίωσε πέντε (5) μέρες πριν την διεξαγωγή των Δημοτικών εκλογών (12-10-1982) και εντάσσετε στον πολιτικό στίβο της Αυτοδιοίκησης.

Οι κυριότεροι σταθμοί αυτής της πορείας είναι οι εξής:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

1983 έως και ΣΗΜΕΡΑ: Υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση, 27 χρόνια, ως Δήμαρχος, Κοινοτάρχης, Δημοτικός Σύμβουλος και σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατ. Αττικής.

1983-1990: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Εκλέγεται για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 1982, από τον πρώτο γύρο.

Επανεκλέγεται τον Οκτώβριο του 1986, για δεύτερη τετραετία.

1991-1994: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Επανεκλέγεται για τρίτη συνεχή τετραετία, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό (64% από τον πρώτο γύρο), που έχει σημειωθεί ποτέ σε δημοτικές εκλογές στην Παλλήνη.

1991-1994: Μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ.

1993-1994: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ως εκπρόσωπος της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.

1995-1996: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (μέχρι την κατάργηση του θεσμού).

1995-2002: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

1996-1999: ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ και ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Μέλος της ομάδας διοίκησης έργου του προγράμματος « Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», για τον εκσυγχρονισμό της Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης της χώρας. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το θεσμικό πλαίσιο της συγκρότησης των 13 αυτόνομων αποκεντρωμένων Περιφερειών, τον «Συνήγορο του Πολίτη», την ίδρυση του «Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης» και άλλες δράσεις του Υπουργείου.

1999-2000: ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για θέματα αρμοδιοτήτων Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού και Περιφερειών, στον τομέα της Βιομηχανίας και παρακολούθηση-αξιολόγηση πορείας προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

1983-1990: Με απόφαση της ΚΕΔΚΕ, ορίζετε για δύο συνεχείς τετραετίες, εκπρόσωπος της, στο Συμβούλιο Τοπωνυμιών Ελλάδας.

1983-1987: Τοποθετείτε από την ΚΕΔΚΕ, μέλος της Επιτροπής Εισήγησης έργων Εθνικού επιπέδου του Υπουργείου Γεωργίας.

1983-1989: Πρόεδρος της Ε΄ Παιδικής Εξοχής Αγίου Ανδρέα του Υπουργείου Υγείας – Πρόνοιας.

1982-1988: Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου «Κ.Β. ΜΗΤΕΡΑ».

1982-1994: Ορίζετε από την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Π.Ν.Α.)

1991-1994: Μέλος του Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Ε.Ο.Π.), ως εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. Παραιτήθηκε, με την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Περιφερειακού Διευθυντή Θεσπρωτίας.

Το 2012 ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής στην Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας για την διασύνδεση των Δημόσιων Νοσοκομείων Αττικής και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Κοινωνική Μέριμνα.

Από 1 Απριλίου 2010 μέχρι και Νοέμβρη 2011, είναι Διοικητής του Παθολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Σπηλιοπούλειο - Η Αγία Ελένη».

Από τον Δεκέμβριο 2011 μέχρι και σήμερα, είναι Αν. Διοικητής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ».



Το πάρτυ που ακολούθησε στο twitter ήταν αναμενόμενο




Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις