Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Φασισμός, αντικομμουνισμός, Αλαφούζος και Σκάι

Ο Αλαφούζος είναι εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού Σκάι και της εφημερίδας Καθημερινή. Λέει πως οι Κομμουνιστές και τα συνδικάτα κατέστρεψαν τους (δύσμοιρους) εφοπλιστές.

Ο Λαγός είναι βουλευτής της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Λέει πως θα πετάξει έξω από το λιμάνι όλους τους "λακέδες" τους Κομμουνιστές και τα συνδικάτα που καπηλεύονται τόσο χρόνια το λιμάνι και εκμεταλλεύονται τους (δύσμοιρους) εφοπλιστές(;). Συνεχώς γαβγίζει για το καλό της πατρίδας και του λαού της. Το νεοναζιστικό κόμμα του Λαγού σε λιγότερο από 2 χρόνια παρουσίας στο κοινοβούλιο έχει καταθέσει περισσότερες από 240 επερωτήσεις σχετικά με διευκολύνσεις και προνόμια στον εφοπλιστικό χώρο.

Ένας χρυσαυγίτης, φίλος του Λαγού και εργαζόμενος στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του λιμανιού δηλώνει σε συζήτηση για την πορεία του λιμανιού "...μαζί με τους εφοπλιστές ΜΑΣ, γιατί από εκεί πέρα εξαρτιόμαστε".

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, πρώην μεγαλοστέλεχος τραπεζικών ομίλων, πρώην σύμβουλος σε διάφορα υπουργεία, νυν δημοσιογράφος και αρχιπαπαγάλος του Σκάι και της Καθημερινής του Αλαφούζου, ζητά συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με μία... "σοβαρή Χρυσή Αυγή" λίγες μόλις μέρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες μετά ο ίδιος άνθρωπος δηλώνει πως "ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή".

Η πρώτη ενημέρωση του Σκάι σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου των νεοναζί, ήταν πως η δολοφονία έγινε για το ποδόσφαιρο.

Το δελτίο ειδήσεων του Ευαγγελάτου βγάζει πλάτη κάποιον άγνωστο συνάδελφο του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, του Ρουπακιά (ο οποίος τις προσεχείς μέρες εξαφανίζεται) να μας λέει ότι ο Ρουπακάς δεν άνηκε στη Χρυσή Αυγή κατά το πρόσφατο παρελθόν, αλλά στο ΚΚΕ.

Παζλ με μόλις 6 κομμάτια είναι. Πανεύκολο. Ενώστε τα.



































Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις