Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο ορισμός ματαιοδοξίας του νεοέλληνα μέσα από τις οικογενειακές (προεκλογικές) φωτογραφίες του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Πολιτευτής της Ν. Δημοκρατίας

Ο γιατρός και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης (δηλαδή ο άνθρωπος που έχει ψηφιστεί από τους Αμαρουσιώτες να κυβερνά την περιοχή τους), και η σύζυγός του καθηγήτρια Φιλολογίας σε γυμνάσιο-λύκειο (δηλαδή η εκπαιδευτικός που θα βοηθήσει τους εφήβους να ολοκληρωθούν ως χαρακτήρες και να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία).

Αντιγράφουμε από Postin.gr Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Η αισθητική παρακμή, η κακογουστιά, ο εξώφθαλμος νεοπλουτισμός, οι πόζες επιπέδου μπουζουκιού της Εθνικής Οδού, η πλατίνα στα μαλλιά, η Άρτα και τα Γιάννενα στο σαλόνι...

Κι όμως πρόκειται για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου οικογενειακώς μετά ξανθιάς συζύγου και συμπαθέστατου, αν εξαιρέσεις το κοστουμάκι γιου, που στο πλαίσιο του copy paste έχει αναπαραχθεί από πολλά ΜΜΕ με λεζάντες τύπου "η τέλεια φωτογράφιση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη με την πανέμροφη σύζυγό του και τον ξανθό άγγελο γιο τους".

Καθώς θαυμάζετε τις φωτογραφίες με concept "πόζες και επίδειξη μιας ευτυχισμένης μεγαλοαστικής οικογένειας" αφήστε και το τραγούδι του Τζίμη Πανούση να παίζει. Θα ολοκληρώσει το όλο πακέτο θαυμασμού.



























Όπως ήταν φυσικό το σοκ για την Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του ακροδεξιού Μπουμπούκου, στην θέα της συζύγου Πατούλη ήταν τεράστιο και συντριπτικό για την Lifestyle Cosmopolitan κοσμοθεωρία της και απάντησή της ήταν άμεση και πιο εντυπωσιακή.



Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις