Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αγοράζει μέλη για την σελίδα του στο facebook μέσω διαφήμισης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο νέος πολιτικός ηγέτης της αλλαγής και του μέλλοντος που δημιούργησαν και σέρβιραν στον χαχόλο ψηφοφόρο το Mega, η Άκτωρ και ο ΔΟΛ, "αγοράζει" μέλη για την επίσημη σελίδα του στο facebook μέσω διαφήμισης.

Για να παρακολουθείς τις αναρτήσεις μιας σελίδας πρέπει να έχεις γίνει μέλος της. Δηλαδή να έχεις κάνεις "like" σε αυτή. Το facebook εδώ και αρκετούς μήνες και έχοντας στόχο να αυξήσει τα έσοδά του, έχει δώσει την δυνατότητα σε διαχειριστές σελίδων -συνήθως εμπορικών- να προβάλουν ανάρτηση-διαφήμιση της σελίδας τους με στόχο να προσελκύσουν νέα μέλη, σε ένα στοχευμένο κοινό πέρα από αυτούς που ήδη είναι μέλη της συγκεκριμένης σελίδας. Η ανάρτηση εμφανίζεται στο News Feed με την επισήμανση "Sponsored Post".

Είναι άξιο απορίας γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης που κατά τα άλλα φωνάζει δεξιά και αριστερά ότι δεν κάνει άσκοπες και προκλητικές προεκλογικές σπατάλες όπως τα άλλα κόμματα, σκορπάει χρήματα σε διαφήμιση ακόμα και στα δωρεάν social media για να του φτιάξουν την επικοινωνιακή του εικόνα και να του ανεβάσουν το πρεστίζ με κάποιες χιλιάδες μέλη παραπάνω. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη επίσημη σελίδα του Ποταμιού αποδεδειγμένα διαγράφει σχόλια που δεν αρέσουν στους διαχειριστές της και μπλοκάρει χρήστες κατά δεκάδες.



Αντιγράφουμε από The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece)

Ο Ποτάμης Θεοδωράκης μας έσβησε σχόλιο από την σελίδα του. Το σχόλιο ήταν καθ' όλα κόσμιο και οι μόνες κακές λεξούλες που εμπεριείχε ήταν ένα "Πρετεντέρης", ένα "Μπόμπολας", ένα "Πορτοσάλτε" και ένα "Digea".

Τον ρωτήσαμε αν πράγματι έσβησε σχόλιο ή εξαιτίας της ρετσίνας από χθες έχουμε παραισθήσεις και νομίζουμε πως σχολιάζουμε δεξιά και αριστερά ενώ δεν το κάνουμε.

Δεν μας απήντησε και έσβησε και την ερώτηση.

Την ξανακάναμε την ερώτηση.

Δεν μας απήντησε και πάλι, έσβησε την ερώτηση και μας μπλόκαρε.

Δεν είναι λογοκρισία, μην το παρεξηγείτε. Είναι εναλλακτική σκοπιά της ελεύθερης έκφρασης. 

Υ.Γ. Σταυράκη, με κάτι τέτοια όμως θυμώνουμε, πεισμώνουμε και γινόμαστε πιο "ενοχλητικοί"

(το σβησμένο σχόλιο έλεγε πως για την ταμπακιέρα δεν μας λέτε τίποτα. Τα έχετε με τους Λαζόπουλους και με τα τρολ του διαδικτύου όταν με τα μεγαλύτερα τρολ σαν αυτό του Πρετεντέρη και τα υπόλοιπα παπαγαλάκια της Digea που έχουν καταντήσει την ενημέρωση ΥΕΝΕΔ και φερέφωνα εργολάβων δεν έχετε κανένα πρόβλημα και εντελώς περιέργως σας στηρίζουν με πάθος).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις