Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των νεοναζί (updated)

Ο (παρηκμασμένος πια) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο του αγαπημένου συστημικού δημοσιογράφου των νεοναζιστών. Πέρα από τις γνωστές φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις του τριγώνου Τριανταφυλλόπουλος-Δολοφονημένος Φουντούλης-Κασιδιάρης, ο Μάκης έχει καταφέρει να μπει πανηγυρικά στα bookmarks των υπολογιστών των ούγκανων φασιστών περισσότερο και από τον «Στόχο», το «Defencenet» και το «Banking News».

Η περίπτωση Μάκη μπορεί να ληφθεί από μόνη της ως η κοινωνικοπολιτική εξήγηση του 9% της Χρυσής Αυγής κατά τις πρόσφατες εκλογές. Όταν ένας (σάπιος) άνθρωπος ξοφλήσει επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά (καλή ώρα), τότε στρέφεται ακόμα και στους νεοναζί ως σανίδα σωτηρίας. Ο μέσος (σάπιος) άνθρωπος ως ψηφοφόρος τους, ο εν λόγω δημοσιογράφος ως υμνητής τους.

Ποιο θα είναι το κέρδος του; Στην παρούσα φάση μόνο κάποιες μαζικές επισκέψεις χρυσαυγιτών στην σελίδα του, κάποια κλικ παραπάνω και κάποιες εκατοντάδες ευρώ από τις διαφημίσεις. Η προσπάθεια να ανελιχθεί ξανά στην δημοσιογραφική πιάτσα και η κοινοποίηση των άρθρων του και του ονόματός του. Έστω και αρνητικά. Μακροπρόθεσμα βλέπουμε. Μπορεί κάποτε να αποκτήσει ξανά την χαμένη του "αίγλη" της μαχόμενης δημοσιογραφίας των υποθέσεων Κορκολή και Ασλάνη.




Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις