Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κοινωνικός αυτοματισμός. Level 1

Νεοφιλελεύθερη αναγούλα...

Γιατί κλαίγονται οι καθαρίστριες; Δεν ντρέπονται; 2.000 ευρώ το μήνα έπαιρναν τόσα χρόνια! Δεν κοιτάνε τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους που έπαιρναν μόνο 1.200; Να λένε και ευχαριστώ που δεν είναι στην θέση τους!

Γιατί κλαίγονται οι δημόσιοι υπάλληλοι; Δεν ντρέπονται; 1.200 ευρώ τον μήνα έπαιρναν τόσα χρόνια! Δεν κοιτάνε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που έπαιρναν 750; Να λένε και ευχαριστώ που δεν είναι στην θέση τους!

Γιατί κλαίγονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι; Δεν ντρέπονται; 750 ευρώ τον μήνα έπαιρναν τόσα χρόνια! Δεν κοιτάνε τους άλλους που παίρνουν 400; Να λένε και ευχαριστώ που δεν είναι στην θέση τους!

Γιατί κλαίγονται οι 400ευρώ τον μήνα; Δεν ντρέπονται; Δεν κοιτάνε τους άλλους στην Μανωλάδα που δεν πληρώνονται και τους πυροβολούνε κιόλας; Να λένε και ευχαριστώ που δεν είναι στη θέση τους!

Γιατί κλαίγονται οι μετανάστες στην Μανωλάδα; Δεν ντρέπονται; Δεν κοιτάνε τους συμπατριώτες τους που σκοτώνονται στην Γάζα, στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν; Να λένε και ευχαριστώ που δεν είναι στην θέση τους!

Ξέρασε και εσύ στην μάπα ενός νεοφιλελεύθερου που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό! Μπορείς!

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις