Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

"Αθώα Παιδιά" και Αθώα Παιδιά

"Ε και επειδή ήταν δηλαδή νεοναζί; Τώρα είναι νεκροί! Δεν ντρέπεστε λίγο να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΕΣ σε νεκρούς ανθρώπους; Είναι φασιστικό να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΕΣ σε νεκρούς ανθρώπους! Ήταν δυο νέα παιδιά και αυτοί. Σαν και τα άλλα τα νέα παιδιά στο Ν. Ηράκλειο. Δεν έχουν σημασία οι πολιτικές τους πεποιθήσεις!"

Λαμβάνοντας υπόψιν τις παραπάνω ηλίθιες και παράλογες φράσεις που κυκλοφορούν σε υπερπληθυσμό στα social media από χθες και μάλιστα όχι από συντρόφους των δολοφονημένων φασιστών, αλλά από όψιμους αριστερούς, αντιφασίστες, ακόμα και αναρχικούς, θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκεπτικό.

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Αδόλφο Χίτλερ; Γιατί τον αποκαλείτε παρανοϊκό συμπλεγματικό ναζιστή που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους; Ο άνθρωπος πέθανε! Τώρα πρέπει να λέτε ότι ήταν ένας καλός μεσήλικας στρατιωτικός που αγαπούσε την πατρίδα του και αυτοκτόνησε για χάρη της."

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Πάμπλο Εσκομπάρ; Γιατί τον αποκαλείτε το μεγαλύτερο μαφιόζο της Κολομβίας, αρχηγό του μεγαλύτερου καρτέλ κοκαϊνης του πλανήτη και υπεύθυνο για τις δολοφονίες περισσοτέρων από 27.000 ανθρώπων μέσα σε διάστημα 10 χρόνων; Ο άνθρωπος πέθανε! Τώρα πρέπει να λέτε ότι ήταν ένας καλός επιχειρηματίας που βοήθησε στην οικονομική ανάπτυξη της Κολομβίας, του Μεξικού, και της Αργεντινής και προσέφερε δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους."

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Μανώλη Δουρή; Γιατί τον αποκαλείται ανθρωπόμορφο τέρας που βίασε και σκότωσε το 6χρονο παιδί του;" Ο άνθρωπος δεν ζει πια! Τώρα πρέπει να λέτε ότι ήταν ένας καλός οικογενειάρχης"

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Τζακ τον Αντεροβγάλτη; Γιατί τον αποκαλείτε αντεροβγάλτη και σίριαλ κίλερ; Ο άνθρωπος δεν ζει πια! Τώρα πρέπει να τον λέτε σκέτο Τζακ!"


Οι ΤΑΜΠΕΛΕΣ (αυτού του είδους τουλάχιστον) δεν είναι καθόλου φασιστικές. Ο καθένας χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος από τις πράξεις του εν ζωή και οι χαρακτηρισμοί τον συνοδεύουν και μετά θάνατον. Όπως κανείς από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν διαμαρτυρήθηκε για την ΤΑΜΠΕΛΑ "αντιφασίστας ράπερ" που του δόθηκε μετά την δολοφονία του, όπως η οικογένεια του Λάμπρου Φούντα δεν θίχτηκε από την ΤΑΜΠΕΛΑ "αναρχικός ένοπλος αντάρτης πόλεων" που του δόθηκε μετά την δολοφονία του από αστυνομικούς, έτσι και η ΤΑΜΠΕΛΑ "δολοφονημένοι νεοναζί" είναι ηθικότατη και σωστότατη. Αν τους θίγει το περιεχόμενο της ταμπέλας ας πρόσεχαν όσο ζούσαν.


Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις